close

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за Cookies.

ISPIRAZIONE VENEZIA Nespresso капсули 10 бр.

15,54 лв.
С вкл. данък
QTY:
Add to Wishlist

Review:
  • БЪРЗИ И ЛЕСНИ ПОРЪЧКИ
    БЪРЗИ И ЛЕСНИ ПОРЪЧКИ
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • БЕЗПЛАТНА ПОДДРЪЖКА
    БЕЗПЛАТНА ПОДДРЪЖКА

ISPIRAZIONE VENEZIA 

Балансирано 

Своеобразен мост между Османската империя и Западна Европа, Венеция от векове внася различни сортове кафе и развива умения за майсторско изпичане.

Това е музата на нашите кафета: деликатна ароматна напитка с хармоничен баланс на всички елементи, с карамелени нотки и плътно тяло.

Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 8

Препоръчитнелна дължина на напитката – 25ml или 40ml

Една опаковка съдържа 10бр. Капсули

Продуктът е в срок на годност, напечатан на неговата опаковка.

ПРОИЗХОД

Кафето идва в Италия през пристанището на Венеция. Венецианците развиха способност да познават своите зелени, непечени кафени зърна и станаха майстори на кафените смеси. Не минава много преди първите кафенета в Италия да се появят - мнозина със собствени пещи, предлагащи собствени блендове. Искахме да почетем това отлично наследство, като създадохме сместа Ispirazione Venezia, за да отразява това творчество и знание. Един от най-внасяните сортове кафе в Италия е бразилската Арабика и затова нашите експерти започнаха с нея. Смесихме я с високо отглеждани арабики от Централна и Южна Америка, с малцови и плодови профили, които се развиват красиво по време на печене. Избрахме ги, защото те носят нежни аромати и завършен вкус, с който северното италианско кафе е известно.

ИЗПИЧАНЕ

Този северен търговски град е емблематичен не само заради блендовете си, но и с начина на изпичане. Печенето на кафе обикновено е по-леко в северната част на страната. Ето защо ние изпекохме кафетата в Ispirazione Venezia средно, което е по-леко от това, което ще намерите на юг, но все още е достатъчно тъмно. Това придава на Ispirazione Venezia завършен вкус, усещане за киселинност, с нотка на горчивина.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ

Ispirazione Venezia е меко, завършено и деликатно ароматно кафе, което ще ви напомни за кафените зърна, току-що излезли от пещта - ще ви върне назад във времето, в ранните дни на търговията с кафе в Италия. По-лекото му изпичане поддържа нежните аромати, докато развива плътно тяло. Няма как да пропуснете отчетливия зърнен аромат в Ispirazione Venezia и онези нотки на сладък карамел, които всички намираме за толкова успокояващи.

СЪСТАВКИ И АЛЕРГЕНИ

10 капсули печено мляно кафе Ispirazione Venezia за система Nespresso.

СЪСТАВКИ

Печено мляно кафе.

НЕТО ТЕГЛО (ЗА 10 КАПСУЛИ)

56g

ПРОИЗВЕДЕНО В ШВЕЙЦАРИЯ

1503177
43 Артикула

Техническо описание

Тип капсули
Nespresso стандарт капсули

Конкретни референции

No customer reviews for the moment.

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close