close

С използването на сайта ни Вие се съгласявате с условията ни за Cookies.

За офиса

За офиса

Ние обслужваме офиси с различен брой служители. Предлагаме голямо разнообразие от оборудване и продукти, за да задоволим индивидуалните Ви нужди и изисквания. Нека бъдем Вашият партньор за продуктите, които консумирате в офиса. Изберете доставки на вода в галони и разфасовки, филтриращи системи, кафе и всичко необходимо от нашата продуктова  гама.

 

В зависмост от броя на служителите определяме офисите като :

Малки Средни Големи Корпоративни
(от 1-6 служители) (от 6-15 служители) (от 15-50 служители) (над 50 служители)
(от 1 до 3 бутилки) (от 3 до 8 бутилки) (от 8 до 25 бутилки) (над 25 бутилки)

Приблизително месечно потребление на 19л бутилки



Малки офиси

Минимум 10 галона, минимум 30 стека ???  

Може би често чувате условия, които не отговарят на Вашите нужди. Ние ще осигурим всичко от вода, кафе и чай до сладкиши и безалхолни напитки  за Вас, Вашите клиенти и гости. Изпълняваме всяка поръчка със старание независимо от нейното количество. Изберете от предложенията ни за покупка или отдаване на апарат, възползвайте се от иновативните ни условия и промоционални пакети, създадени специално за Вас. Оставате да се погрижим за всичко, а Вие се насладете на работния си ден.

Средни офиси

Върхови резултати !  

В забързаното ежедневие, често пропускаме да се погрижим за тялото си. Ние имаме решение, за да бъдете  хидратирани и освежени през  работния ден. Изберете всичко необходимо и се възползвайте от търговските ни отстъпки. Независимо дали се нуждаете от чаша ароматно кафе или бутилка с вода – ние ще ги осигурим. Желаете висококачествен диспенсър, съобразен с интериора или надеждна филтрираща система , ние ще ги осигурим. Искате бързо и лесно да получавате Вашите поръчки, да имате индивидуален план съобразен с Вашите нужди…. и всичко това на конкурентни цени ? Ние ще го осигурим!

Просто ни потърсете или директно изберете  от предложенията  за покупка , отдаване или промоции!

Големи офиси

Много хора, много предпочитания !

Всеки има вкус и предпочитания, ето защо ние предлагаме 12 марки минерални, трапезни и изворни води, селектирани от цяла България, всяка с уникални свойства и неповторима изящност. Нека задоволим и най-взискателните с отлично качество и богат избор. Възползвайте се от условията за планирани доставки и оставате ние да се погрижим винаги да имате вода, кафе и чай без допълнителни поръчки. Ще осигурим бутилирана вода, натурални сокове, сладки изделия и плодове за Вашите събития, семинари и конференции.

Предлагаме решения за филтриращи системи POU, за офиси и производствени помещения, модерни вендинг съоръжения за топли напитки и закуски.

Направете Вашето запитване сега !

Корпоративни офиси !

Без значение от броя на офисите, без значение от броя на поръчките, без значение от избора и количеството на стоки, ние винаги ще Ви предложим редовни, планирани доставки, точна и детайлна информация , избор и затворен цикъл на процеса от доставката до поддръжката, от перфектното качество до оптимизираните разходи!

Related News

On Top
Меню
Затвори
Cart
Затвори
Back
Account
Затвори