Храни и напитки

Офисът не е само работно място, това е социалната среда на служителите, клиентите и партньорите.

Доказано е, че атмосфератата в офиса е изключително важна за продуктивността и резултатите на служителите. Оставете да се погрижим за доставките на вода, кафе, сокове, чай, безалкохолни напитки, ядки, плодове …. и всичко от, което се нуждаете. Ще превърнем офиса Ви добре запасена „крепост“ за неговите обитатели и Ви гарантираме, че всички ще разберат, че са ценени и важни за развитието на компанията. Изберете от нашия продуктов каталог и ние ще доставим любимите Ви продукти.

Кошница с плодове „здраве и тонус“.

Съдържание : Ягоди, банани, портакали, мандарини, ябълки, грозде,
сини сливи, кайсии, праскови

Количество – 3 kg

Кошница с плодове “малки глезотии”

Съдържание : Ягоди, къпини, малини, череши, банани, портакали, мандарини,  ябълки, грозде, круши, сини сливи, кайсии, фурми, киви, диня или пъпеш

Ядки – сурови или изпечени в разфасовки от 0.300кг. до 1.000кг.

Кашу ,Бадеми, Лешник, Бразилкси орех, Орех. микс

Изберете в продуктовия каталог

Сладки изкушения

Шоколадът, най-вкусният антидепресант. Знаете ли, че при консумацията на шоколад тялото ни освобождава хормона на щастието ендорфин, който успокоява и тонизира нервната система. Дори само ароматът на шоколадовите изкушения намалява чувството за умора и раздразнителност. Шоколадът е и отличен антиоксидант, който се бори със „състаряващите” свободни радикали, но да не забряваме, че трябва да се консумира с мярка.

Поръчайте сега на 0887 758 705, или поръчайте тук