Минерални, трапезни, изворни и зеолитни води

Високо планинска изворна вода, извира на 1700м. с надморска височина и температура 4 градуса , тя е с ниска минерализация, природно чиста, подходяща за ежедневна употреба, както и за бременни и деца под 7 годишна възраст.
Бутилирана от каптиран извор от село „Бракьовци”, община „Годеч”. Отговаря на изискванията на наредбa №9 /2001 г. на МЗ;ТС-01/2006 г. и наредба за изисквания към бутилираните минерални, изворни и трапезни води предназначени за питейни цели.
Натурална минерална вода Велинград е нискоминерализирана с обща минерализация от 195 мг/л., с pH 9.20. Добита е от дълбочина над 1100 метра и съдържа флуорид над 1.5 мг/л. Вода Велинград е една от най-подходящите минерални води за ежедневна употреба от възрастни. Тя е кристално чиста, не съдържа микробиологични и токсични елементи. Има изключително приятен и мек вкус, без мирис, и е с признати от хилядолетия органолептични и лечебни качества
Минерална вода „Княжевска” е с устойчив физико-химичен състав и свойства и неутрално pH, което я прави подходяща за ежедневна консумация, защото е мека. Характеризира се като хипотермална и слабо минерализирана. Тестовете показват, че водата е хидрокарбонатно-сулфатно натриева и има в съдържанието си метасилициева киселина, без санитарно-химично и микробиологично замърсяване.
Натурална минерална вода Хисаря е добита от популярния извор Аугуста, който е характерен с липсата на специфичния за района аромат на сяра. На територията на гр. Хисаря има 22 минерални извора. Температурата им e между 37 – 52 градуса. Характеризира се с висока природна чистота, стабилен физико-химичен състав – хидрокарбонати, сулфати, магнезиеви йони, хлориди, метасилициева киселина, флуор, радон.
Трапезна вода Кристал се добива и произвежда в с. Ново село, област Пазарджик. Подлага се на обработка с обогатен с озон въздух. Водата има мек и приятен вкус. Подходяща е за ежедневна и неограничена консумация за хора от всички възрасти.
Натурална минерална вода Банкя се добива от сондаж ТК 1 „Иваняне” в град Банкя. Тя се характеризира с изключителна природна чистота, стабилен физико-химичен състав и ниско съдържание на минерални соли. Водата Банкя дължи своята природна чистота на факта, че се добива от дълбочина 740 метра. Поради ниското съдържание на минерални соли (Общата минерализация на водата Банкя 327.87 мг/л) и приятния свеж вкус тя е подходяща за ежедневна употреба.
Минералният извор в софийския квартал Горна баня е познат още от времето на траките. Първото изследване и описание на тази вода е направено още през 1887 г. Последвалите в годините анализи показват, че има постоянен физико-химичен състав и e микробиологично чиста.
Трапезна вода “Сердика“ – бутилирана от “БК Горна Баня” ООД гр.София. Водата е с много ниска минерализация , постигната чрез обратна осмоза. Общата минерализация е под < 50mg/l, pH – 7.2 – 7.6. Водата е подходяща за неограничена употреба от всички възрастови групи и има благоприятно действие върху организма, както и се препоръчва за ежедневна употреба от бременни жени и деца.
DEVIN Минерална е натурална вода от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт и физическо натоварване.
Трапезната ни вода е пречистена напълно от соли. Трапезната вода е предназначена за ежедневна и неограничена консумация, включително от деца и бебета.
В състава на Изворната ни вода се включват минимални количества соли и минерали. Тя е подходяща за пиене от всички възрасти, включително от бебета и деца.
Село Бързия се намира в Северозападна България, област Монтана. Над селото, при цепене на гранит край реката, бликва минерална вода. Преди провеждането на хидрогеоложки проучвания и сондиране в находището е имало няколко студени минерални извори с температура на водата 13? С и с незначителен дебит - 0,01 до 0,02 л./сек. Минералната вода е извирала от пукнатини в палеозойския гранит. Имала е високо р Н > 9, мирис на сероводород и съдържание на микрокомпоненти, характерни за азотните терми - F , Ge , Ga и други.

Алкохолни и безалкохолни напитки

Кока-Кола ХБК България стартира дейността си в България през 1992 година. Компанията е инвестирала над 500 млн. лева в българската икономика от създаването си досега.
Нашият централен офис се намира в град София. Имаме два бутилиращи завода на територията на България. Нашите продукти разпространяваме чрез 9 дистрибуционни центъра в цялата страна.
Комета III ООД е основана в София през 1994 г. и е една от водещите фирми за ДИСТРИБУЦИЯ И ЛОГИСТИКА на бързо оборотни стоки, високоалкохолни напитки, винo, пиво, безалкохолни напитки, кафе, вода и др.
Удовлетворението на клиентите и лоялността към партньорите са основата на нашия дългосрочен успех и изграждане на устойчив бизнес.

Горещи напитки, захарни изделия и ядки

Според Lavazza, качеството не е "контролирано", a "изградено". Това е активен процес, повтарящ се всеки ден, който включва всички, и е присъща част от всяка фаза на производството. Много просто, това е единственият начин на работа, който познаваме.
Качеството на Lavazza се изгражда всеки ден, благодарение на постоянното внимание на техниците от отдел Изследване и развитие.
Българска Чаена Компания е специализирана в производството на чай от подбрани висококачествени билки и плодове. Най-важното за нас e, че имаме 15 години производство, преработка и експорт на билки, вокопроизводителни машини за рязане и обезпрашаване на билки, линия за преработка на лайка, линия за преработка на листа от мента и маточина, линия за преработка на шипки.
Историята на Нестле България започва през недалечната 1994 г., когато NESTLE закупува най-големия производител на шоколадови и захарни изделия ШЗИ София. Самата фабрика е създадена още през 1939 г. от Стефан Тодоров и е наречена “Щастие”. Интересно е, че Стефан Тодоров е първият българин, поставил основите на таксиметровите услуги в страната.
Фирма „Виктория Нутс” ЕООД е основана през 2000г. в гр. София. Нейната основна дейност е доставка и преработка на висококачествени ядки и сушени плодове от най-добрите райони в България и целия свят. През последните няколко години фирмата заема водещо място на вътрешния пазар, като поддържа трайна тенденция за увеличаване на пазарния си дял.